Vinařské Litoměřice 2017

Ve dnech 21. a 22. dubna 2017 se koná již 15. ročník Vinařské Litoměřice a my se budeme účastnit jako Šampioni Vinařských Litoměřic.

Pokud tedy milujete kvalitní vína a cimbálovku Jožky Šmukaře, pak si nenechejte ujít tuto akci. Do města na soutoku Labe a Ohře se opět sjede několik desítek vinařů především z Čech a Moravy, ale i ze Slovenska, Itálie, Rumunska, Německa, Portugalska a Bosny a Hercegoviny, aby na degustačních stáncích v domě kultury a hradu představily to nejlepší, co vyrobily. Tradiční bude i sobotní doprovodný program výstavy - "Víno a zdraví" a "Víno a pokrmy", kde z úst odborníků zazní poznatky o vlivu vína na lidský organismus.

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.